13.4.2010

Värivoiteeni väri sopii kyllä ihon väriin, mutta näytän silti kauhealta..

Jos ihoa ei ole hoidettu mitenkään, eipä se värivoiteella parane. Sama asia kun laittaisi maalia epätasaiselle seinäpinnalle - kyllä ne epätasaisuudet sieltä läpi kuultavat.
Hoida ihoasi hyvin, kuori ja kosteuta. Kuori 1-2 kertaa viikossa, jotta kuolleet ihosolut eivät nappaisi värivoidetta itseensä. Käytä aina värivoiteen alla kosteusvoidetta, muista tarkistaa että kosteusvoiteessasi on suojakerroin, siitäkin huolimatta että värivoiteessa on suojakerroin.

Jos tästä kaikesta huolimatta värivoide ei vain oikein näytä hyvältä iholla. Kokeile primeria. Monilla sarjoilla on värivoiteen alle laitettava voide, joka tasoittaa ihoa. Primeri on yleensä silikonipohjainen meikinpohjustusvoide. Muista kuitenkin se kosteusvoide aina alimmaiseksi. Kun käytät primeria, levitä vain pienen pieni nokare kasvoille ja anna primerin kuivua ennenkuin lähdet levittämään värivoidetta.
Levitä värivoidettakin säästeliäästi. Värivoidetta ei vedellä iholle telalla, vaikka jostain kosmetiikkamainoksista saa sen kuvan. Useimmat värivoiteet ovat niin paksuja että ne on syytä ohentaa ennen kasvoille levitystä. Tämä käy käteväsi kosteusvoiteen avulla. Ota pieni purkki laita siihen nokare värivoidetta ja toinen nokare kosteusvoidetta. Sekoita. Levitä kasvoille kostealla sienellä.
Mikäli vieläkin iholta kuultaa läpi epätasaisuuksia ne voi peittää paksummalla peiteaineella tai peitepuikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!